Reklama
  • Czwartek, 21 stycznia (13:05)

    Malinowe prosecco

Wersja z alkoholem: • 120 ml prosecco • kilka mrożonych malin lub łyżka sorbetu malinowego • 1 łyżka soku malinowego. Wersja bezalkoholowa: • 120 ml napoju winogronowego gazowanego • garść malin • 2 łyżki soku malinowego.

Zamrożone maliny lub sorbet przełóż do kieliszków, dodaj po łyżeczce soku i zalej schłodzonym prosecco (lub napojem winogronowym).

Reklama

• 5 minut • dla 2 osób

Show
Więcej na temat:prosecco

Zobacz również

  • • skórka obrana z 5 pomarańczy (bez albedo, czyli białej warstwy skórki) • 500 ml spirytusu • sok z 2 pomarańczy • 300 ml wody • 200 g jasnego cukru trzcinowego. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.