Reklama
  • Czwartek, 21 stycznia (13:05)

    Malinowe prosecco

Wersja z alkoholem: • 120 ml prosecco • kilka mrożonych malin lub łyżka sorbetu malinowego • 1 łyżka soku malinowego. Wersja bezalkoholowa: • 120 ml napoju winogronowego gazowanego • garść malin • 2 łyżki soku malinowego.

Zamrożone maliny lub sorbet przełóż do kieliszków, dodaj po łyżeczce soku i zalej schłodzonym prosecco (lub napojem winogronowym).

Reklama

• 5 minut • dla 2 osób

Show
Więcej na temat:prosecco

Zobacz również

  • Wersja z alkoholem: • 80 ml ginu • 30 ml soku jeżynowego • 2 łyżki syropu klonowego • 40 ml soku cytrynowego • 200 ml wody gazowanej • kostki lodu • mrożone jeżyny do dekoracji • listki mięty do... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.