Reklama
  • Czwartek, 21 stycznia 2016 (13:05)

    Malinowe prosecco

Wersja z alkoholem: • 120 ml prosecco • kilka mrożonych malin lub łyżka sorbetu malinowego • 1 łyżka soku malinowego. Wersja bezalkoholowa: • 120 ml napoju winogronowego gazowanego • garść malin • 2 łyżki soku malinowego.

Zamrożone maliny lub sorbet przełóż do kieliszków, dodaj po łyżeczce soku i zalej schłodzonym prosecco (lub napojem winogronowym).

Reklama

• 5 minut • dla 2 osób

Show
Więcej na temat:prosecco

Zobacz również

  • Elegancko i efektownie podane drinki to ważny element przyjęcia. Samo ich przygotowywanie jest wspaniałą zabawą, zwłaszcza, jeżeli możemy eksperymentować nie tylko z przepisami, ale i z dekoracjami. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.